Onze prefab elementen in Flexuswoningen ecowijk Arnhem

Uniek Tiny House in Apeldoorn met onze prefab elementen
18 januari 2019
Volop inspiratie bij ondernemersevent ‘BusinessBoost Live’
21 maart 2019
Alles tonen

Onze prefab elementen in Flexuswoningen ecowijk Arnhem

In Arnhem wordt komende zomer Ecowijk De Kiem gecreëerd. Een ecologische wijk met geschakelde woningen aan het water & twee twee-onder-één-kapwoningen. In opdracht van Witzand maken wij voor Rots Bouw de dakelementen van de Flexuswoningen.

Wat maakt de woningen ecologisch?

In de woningen worden ecologische materialen toegepast die hergebruikt kunnen worden. Met behulp van uitstekende geïsoleerde gevels en een uitgekiende installatie blijft de energiemeter nagenoeg op nul staan. In de groene woonomgeving worden tuinkassen opgenomen om bijvoorbeeld groenten te verbouwen.

Vrije keuze voor kopers

De Flexuswoningen geven kopers alle ruimte. De veertien geschakelde woningen in dit project zijn bijzonder royaal van omvang en vrij in te delen en uit te breiden. Vijf slaapkamers? Geen probleem! Een extra badkamer? Alles is mogelijk. Voor de gevelafwerking kan elke bewoner kiezen uit een zorgvuldig gekozen palet van verschillende materialen: hout, zink, stucwerk, plaatmateriaal enz.

Kijk voor meer informatie op www.flexuswoningen.nl.