Volop inspiratie bij ondernemersevent ‘BusinessBoost Live’

Onze prefab elementen in Flexuswoningen ecowijk Arnhem
25 januari 2019
Tiny House komt tot leven in levensgrote maquette
9 april 2019
Alles tonen

Volop inspiratie bij ondernemersevent ‘BusinessBoost Live’

Zo’n 7000 ondernemers kwamen afgelopen woensdag 20 maart bij elkaar op het ondernemersevent ‘BusinessBoost Live’ in Ahoy Rotterdam. Tijdens het event, dat werd georganiseerd door de ING in samenwerking met NL groeit, draaide het om daadkracht, nieuwsgierigheid en focus. Geloven in ons merk; daarvan zijn we ons alle dagen bewust. Door groot te denken en onze processen daarop in te richten zijn we klaar voor de toekomst.

Meervoudig beste DJ van de wereld Armin van Buuren stond op het podium met onder meer de internationaal bekende ‘relatiewetenschapper’ Esther Perel, presentator en programmamaker Johnny de Mol en innovatieve ondernemers zoals Pieter Zwart (Coolblue), Michiel Muller (Picnic), Dirk de Bruijn (Swapfiets) en Steven Schuurman (Elastic). Zij deelden hun verhaal op een imponerend ‘360 graden’ podium. Het was een spectaculaire avond uit vol inspiratie en entertainment!

De inspiratieavond heeft ons bij Noviton Prefab weer extra laten inzien hoe belangrijk het is om elkaar te helpen, ideeën waar te maken en een goede band te hebben met onze relaties. Wanneer we in ons hechte team samenwerken aan datgeen waarvoor we passie hebben, ontstaan er fantastische prefab oplossingen die echt meerwaarde hebben!