Tiny House komt tot leven in levensgrote maquette

Volop inspiratie bij ondernemersevent ‘BusinessBoost Live’
21 maart 2019
Innovatieproces Noviton Prefab in fonkelnieuw werkboek Waardemakers
3 juni 2019
Alles tonen

Tiny House komt tot leven in levensgrote maquette

Afgelopen week hebben we een bezoek gebracht aan de levensgrote maquette van het Tiny House in Apeldoorn. Zo beleven we pas echt hoe het is om in zo’n kleine woning te zijn en komen de gemaakte keuzes tot leven. Noviton levert een bijdrage aan het Tiny House door het prefabriceren van de prefab elementen uit grotendeels duurzame en circulaire producten.

Flexibeler wonen

De MiniStek Tiny House woning is ontworpen vanuit het idee dat wonen voor eenpersoonshuishoudens veel flexibeler kan. Het is een toekomstgerichte oplossing die betaalbaarder en gezonder is. Maar niet alleen eenpersoonshuishoudens hebben hier baat bij. Ook de recreatieve sector en ondernemers voor kantoor en inspiratieruimtes hebben volop mogelijkheden. De belangstelling voor Tiny Houses is namelijk groot.

Zelfvoorzienend huis

De bouw van het Tiny House is een initiatief van team MiniStek. Het is een volledig zelfvoorzienend huis dat meedraait met de stand van de zon, om zo een optimale hoeveelheid zonne-energie op te slaan. MiniStek ontstond in de Energiefabriek op het Zwitsalterrein, een creatieve broedplaats voor Apeldoornse ondernemers. Het MiniStek team heeft partners gezocht die meegaan in hun gedachte. We zijn er trots op dat we deel uitmaken van dit innovatieve plan.

Volgende stap richting functionele woning

De volgende stap in het proces is de realisatie van het echte functionerende prototype. We verwachten dit in september van dit jaar te kunnen laten zien tijdens een publiekelijk evenement. Ben je nou ook nieuwsgierig geworden en heb je interesse? Kijk dan eens op www.ministekwonen.nl, neem voor verkoop contact op via info@ministek.nl en hou natuurlijk onze online kanalen Faceook en LinkedIn in de gaten.