Innovatieproces Noviton Prefab in fonkelnieuw werkboek Waardemakers

Tiny House komt tot leven in levensgrote maquette
9 april 2019
12Build en Noviton Prefab slaan de handen ineen
13 september 2019
Alles tonen

Innovatieproces Noviton Prefab in fonkelnieuw werkboek Waardemakers

Als onderdeel van het Waardemakersnetwerk staan we voor een duurzaam Overijssel. Waardemakers zijn Overijsselse ondernemers die actief inzetten op duurzame ontwikkeling, innovatie en economische groei. De Provincie Overijssel en deze ondernemende pioniers hebben zich verenigd in Waardemakersnetwerken. Door samen te werken presteren de deelnemende partijen beter, brengen ze elkaar verder en ontstaan er nieuwe businessmodellen. Wat er toe nu toe bereikt is, is te lezen in het onlangs uitgegeven werkboek Waardemakers. Wat voor successen er behaald zijn voor een toekomstbestendig Overijssel? Dat lees je in het werkboek.

Bijdrage Noviton

Om de overgang naar een duurzame en toekomstbestendige economie te creëren streven we bij Novition Prefab naar een CO2-reductie van 70 procent. De oplossing hiervoor zit hem in zowel het productieproces als het hergebruik van grondstoffen (circulair). Lees hier het volledige artikel. Wij krijgen er energie van om actief bij te dragen aan een duurzaam Overijssel en zijn er trots op om deel uit te maken van het Waardemakersnetwerk.