Autarkisch wonen in Tiny Houses

Eerste HSB leverancier met meerkleurig spinvlies
15 november 2019
Het stokje overdragen
6 februari 2020
Alles tonen

Autarkisch wonen in Tiny Houses

“In onze wereldwijde zoektocht naar een duurzamer leven en het aannemen van een betere houding ten opzichte van het milieu, is autarkisch wonen een grote stap richting een groene toekomst”, volgens vtwonen.nl. Autarkisch wonen wil zeggen dat je zelfvoorzienend bent, wat betreft energie, afvalwerking en water.

Laat dat nou precies zijn waar wij momenteel mee bezig zijn!

In samenwerking met Mireille Huiskamp-Langendijk en Annemarie Huisman (MiniStek wonen), REINBOUW en Instain, heeft Noviton Prefab meegedacht aan een tweede concept voor Tiny Houses in Apeldoorn en mogen wij dat produceren en leveren. Dit is op basis van circulair/sloophout en biobased materialen.