LEAN Team

Het stokje overdragen
6 februari 2020
Een kijkje achter de schermen bij het project 16 passieve woningen in Norg
19 maart 2020
Alles tonen

LEAN Team

In de afgelopen weken hebben wij een Lean team opgericht in samenwerking met Voocuz.

Lean is een manier van werken waarbij de klant centraal wordt gesteld. Zo creëren we maximale toegevoegde waarde voor de klant tegen minimale inspanning. Hierdoor verbetert de kwaliteit, worden doorlooptijden verkort en verminderen de kosten. Dat heeft een positief effect op de zowel de klanttevredenheid, medewerkersbetrokkenheid en de winst.

Met de externe kennis van ‘Black Belt deskundige’ Matthijs Bult hebben wij al grote verspillingen weggenomen. Samen hebben wij ons proces in kaart gebracht en gaan wij op zoek naar ons ideaal beeld. Ons doel is lagere kosten, kortere doorlooptijden en minder verspillingen zodat wij onze klanten nog beter kunnen bedienen!