Park Paviljoen beste gebouw van het jaar 2020

Start renovatie centrale blokken in Leiden
15 juni 2020
Alles tonen

Park Paviljoen beste gebouw van het jaar 2020

Na het winnen van het International Architecture Award de maand ervoor. Werd de volgende prijs 22 oktober bekend gemaakt. PARK PAVILJOEN I Het Nationale Park De Hoge Veluwe wint BNA beste gebouw van het jaar 2020 in de categorie Identiteit & Icoonwaarde !

De Zwarte Hond en alle partijen die betrokken zijn geweest bij dit project van harte gefeliciteerd!

Trots dat wij van Noviton Prefab ons houtje hieraan bij hebben mogen dragen.

Het Park Paviljoen is een markant oriëntatiepunt midden in het bos en is een absolute stop tijdens een dagje Hoge Veluwe. In het paviljoen is een restaurant, een parkwinkel en zijn educatie- en ontvangstruimten gehuisvest. Het is en fantastisch multifunctioneel pand met een verassend interieur.

Met Noviton Prefab hebben we in opdracht van Witzand bouwmaterialen en Rots Bouw alle dak-elementen, gevelelementen en dakkapellen ontwikkeld. In slechts twaalf weken tekenden en produceerden wij de unieke dak rondingen in getoogde vorm voor dit gebouw.