Onze expertises

Al onze oplossingen

Wat wij doen

Prefab producten

Prefab wanden
prefab

Wanden

Met Noviton staan we voor duurzaamheid. We gaan milieubewust om met energie en onze leefomgeving. Door gebruik te maken van onze prefab wanden hoeft er minder rekening gehouden te worden met de weersomstandigheden. De elementen zijn op de bouwplaats gemakkelijk en snel te plaatsen. Dit zorgt voor een snelle bouwtijd en een vermindering van de CO² uitstoot.

prefab

Daken

Onze prefab daken staan garant voor een goede geluidsisolatie, brandveiligheid, duurzaamheid en leveren tevens een immense tijdsbesparing op tijdens de bouw. Wij bieden professioneel geprefabriceerde dakelementen voor zowel de woning- als utiliteitsbouw.

Kap noviton flies
Wat wij doen

Volledige ontzorging

IMG-20190722-WA0001
continue wonen

Totaalconcepten

Noviton is één van de partners van Continu- Wonen. Dit woonconcept staat voor slim en conceptueel (herbouw). Het is de oplossing om snel en economisch verantwoord duurzame woningen te realiseren. In een zeer korte doorlooptijd levert ContinuWonen eenvoudig te monteren prefab woningen met een optimaal woon- en leefklimaat.

vraagstukken

Engineering en advies

Bij Noviton Prefab bieden we toegevoegde waarde door uw concept of technisch probleem te vertalen naar innovatieve oplossingen in prefab houtskeletbouw. Vanaf het eerste idee tot en met de realisatie zijn wij verantwoordelijk voor uw engineeringsvraagstuk.

3D
Wat wij doen

Montage en bewerking

IMG-20190322-WA0003
montageploegen

Montage

Op de bouwplaats werken onze montageploegen nauw samen met het uitvoerende team van de opdrachtgever. Onze opdrachtgevers zien in ons een meedenkende, flexibele en adequaat reagerende partner die de optimale kwaliteit levert.

timmerfabriek

houtbewerking

In onze timmerfabriek hebben we meerdere machines voor machinale houtbewerking én een eigen verfspuiterij. Variërend van kleine oplages tot grote series verzorgen we maatwerk dat met de grootste zorg wordt afgewerkt.

Producten.Diensten2