Wij zijn Noviton Prefab
We bieden oplossingen op het gebied van geprefabriceerde bouwelementen. Samen met onze klanten werken we aan prachtige, kwalitatieve en duurzame projecten. We zijn een innovatieve toeleverancier van duurzame, houten prefab bouwelementen voor zowel dak- als wandoplossingen. Naast de productie en het plaatsen van producten als wanden en daken zijn we voorloper op het gebied van engineering en montage. Wij staan voor eerlijkheid en transparantie richting onze klanten waarvoor we iedere klus willen klaren, hoe complex deze ook is. Een van onze sterke punten is het denken in (bouw)systemen en het continu ontwikkelen van producten en processen voor de steeds veranderende vraag. We zijn trots op wat we maken en denken dan ook graag met onze klanten mee over de toe te passen oplossingen. Vanuit onze benadering zorgen we ervoor dat de klant niet voor verrassingen komt te staan. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en maken van de volgende drie stromen:
  • Concepten – van idee tot realisatie
  • Construct-en-build – van ontwerp tot realisatie
  • Seriematig
Onze kwaliteit ligt in het vinden oplossingen voor ieder financieel, technisch of bouwkundig probleem door middel van engineering en de fabricage op een hoogwaardig kwaliteitsniveau. Zo kan ieder specifiek bouwelement op maat worden geleverd en vervolgens in eigen fabriek worden geproduceerd. Opdrachten worden door ons vanaf het eerste gesprek tot aan de eindmontage op de bouwplaats persoonlijk begeleid.
  • Wij beschikken over een eigen engineering afdeling die werkt met hoogwaardige software om de toenemende vraag naar BIM projecten te ondersteunen.
  • De producten worden in onze eigen timmerfabriek gefabriceerd door goed opgeleide vakmensen die op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.
  • Doordat wij het gehele proces in eigen beheer kunnen uitvoeren, zijn wij in staat om, waar nodig, snel bij te sturen waardoor wij steeds een hoge kwaliteit kunnen waarborgen.