52 app. Vijverpark blok 01 te Haarlem

1191 m² houtskeletbouw Da Costaschool te Elspeet
7 oktober 2020
Prefab HSB-elementen voor schoolgebouw Ombs ZieZo
5 september 2020

Een droomhuis met optimale isolatie in het Vijverpark

Het Vijverpark is een nieuwbouwproject in Haarlem. Het biedt een gevarieerd aanbod in ruimte en aantrekkelijke woningen. Zowel eengezinswoningen als stedelijke appartementen. De naam het Vijverpark komt van de grote vijver die centraal in de wijk ligt. Een prachtige plas waar bewoners graag tot rust komen en andere buurtgenoten ontmoeten. Met Noviton Prefab mogen wij deel uitmaken van de 5e fase binnen dit project.

Fase vijf
In deze fase wordt het appartementengebouw Monteverdi gerealiseerd. Dit appartementengebouw bestaat uit 52 compacte, stedelijke appartementen, studio's en maisonnettes. De woningen variëren in oppervlakte van circa 46m² t/m 100m². Een groot project waar we met Noviton Prefab dankzij onze HSB-elementen een snelle bouwtijd kunnen realiseren.

Zo gaan we te werk
Noviton Prefab is gespecialiseerd in bouwen met hout. Wij geloven dat gebruik van duurzame materialen de toekomst is. Samen met de klant gaan we altijd op zoek naar de beste oplossing. De HSB-elementen worden in onze fabriek gemaakt en ook gemonteerd. Alle projecten worden in 3D uitgewerkt waarbij BIM-modelleren onze standaard is.

BIM-modelleren
BIM staat voor Bouw Informatie Model. Het is een werkmethodiek waarbij samenwerken centraal staat. Door samen met onze partners relevante data uit te wisselen over het project, kunnen we een complete digitale beschrijving van het bouwwerk realiseren. Het voordeel van werken met BIM is dat alle informatie tussen de verschillende partners uniform is. Iedereen kan deze informatie inzien. Zo kunnen we beter samenwerken en elkaars beslissingen ondersteunen.

Kernwaarden centraal
Met Noviton Prefab vinden we het mooi om te zien hoe onze kernwaarden aansluiten op die van Slokker Bouwgroep. Wij leveren we kwalitatieve bouwelementen waarbij duurzaamheid centraal staat. We maken gebruik van innovatieve BIM software waarbij transparantie ook erg belangrijk voor onze organisatie is. Door samen te werken met BIM zijn we betrokken met de verschillende partners en proberen we altijd het beste resultaat neer te zetten. Samen werken we aan prachtige kwalitatieve opdrachten en weten we altijd de klus te klaren.

Samenwerken?
Wil jij ook samen met ons een prachtig nieuw project realiseren, vraag dan snel een offerte aan of neem contact met ons op!
Vijverpark