82 won. te Almere

83 won. De Maten te Raalte
28 november 2020
1400 M² HSB-wanden HEBO Kozijnen
31 oktober 2020

Nieuw in opdracht - 82 won. te Almere

Over ‘t Eemgoed

’t Eemgoed is een duurzaam initiatief in Oosterwold. Op 7 hectare grond worden 82 woningen gerealiseerd. Met haar acht licht gebogen ‘longhouses’ van geschakelde woningen ontstaat een landschap (met kamers) voor stadslandbouw. Het landschap loopt naadloos door tot op de longhouses.


Alle woningen liggen met hun hoge glazen gevelwand op het zuiden tot zuidwesten. Het contrast tussen de gesloten groene rug en de transparante glazen gevel creëert plekken in huis met geborgenheid en privacy, maar biedt tevens een onbelemmerd zicht op het landschap.


Leven in het landschap

Bomen, tuinen, akkers, gaarden en weiden dat is je leefomgeving bij ‘t Eemgoed. Het is voor mensen die het logisch vinden om betrokken te zijn bij hun omgeving. Je hebt toegang tot voorzieningen voor privé, werk én landgoedleven. Op die manier kun je bij ‘t Eemgoed ‘Leven in verbinding’.


Onze taak

Noviton Prefab is in dit project verantwoordelijk voor het produceren, leveren en monteren van de HSB-wanden en HSB-daken. Het project bevat voor Noviton Prefab ruim 30.000 m² aan houtskeletbouwelementen.


Dit innovatieve project is initiatief van 2OPEN maatschappelijk ontwikkelaar en cepezedprojects, Eemgoed Ontwikkel BV is de opdrachtgever. Cepezedbouwteam is de begeleider van dit project.
De groene omgeving, de duurzame levensstijl en een prachtige community maakt dit een uniek project. Met Noviton zijn we trots en dankbaar dat we hier een bijdrage aan mogen leveren.

Kunnen wij met Noviton Prefab ook iets voor uw bedrijf betekenen?
Stuur dan snel uw aanvraag naar verkoop@noviton.nl