Da Costaschool te Elspeet

VAREX Imagine Nederland B.V. te Doetinchem
18 oktober 2020
52 app. Vijverpark blok 01 te Haarlem
11 september 2020

Van der Leij kiest voor Noviton!

Een gave opdracht voor Da Costaschool te Elspeet waar wij onze specialiteit op het gebied van houtskeletbouw goed tot uiting kunnen brengen. Met Noviton zijn wij verantwoordelijk voor de fabricage en montage van onze HSB-wanden. Mede door onze duurzame bouwelementen heeft van der Leij bouwbedrijven voor Noviton Prefab gekozen.

Het is aan ons de taak om voor Da Costaschool de HSB-wanden te produceren. Het gaat zal gaan om 1191 m² houtskeletbouw die de beste isolatie biedt om energieverbruik te verminderen. De HSB-wanden worden geleverd inclusief 990 m² gevelbekleding van Douglas. Er is bewust voor het gebruik van Douglas gekozen door de hoge mate van duurzaamheid en goede stabiliteit die deze houtsoort met zich meebrengt. Om die reden is Douglas een ideale houtsoort voor de afwerking van onze HSB-wanden.
Bij de montage maken we gebruik van onze geprefabriceerde oplossingen die snel en makkelijk te plaatsen zijn. Hierdoor is de bouwtijd korter met als gevolg een snellere bouwtijd voor de Da Costaschool.

Samen met van der Leij bouwbedrijven gaan we ons best doen om Da Costaschool te Nunspeet te verduurzamen!

Kunnen wij met Noviton Prefab ook iets voor uw bedrijf betekenen?
Stuur uw aanvraag dan snel naar verkoop@noviton.nl!
foto 2