Prefab HSB-elementen voor schoolgebouw Ombs ZieZo

52 app. Vijverpark blok 01 te Haarlem
11 september 2020
16 Complete houtskeletbouwwoningen te Norg
25 augustus 2020

Onze bijdrage aan het onderwijs

Met Noviton Prefab kregen we de opdracht om een nieuw schoolgebouw neer te zetten voor Basisschool ZieZo. Een mooie opdracht voor een school die op een interessante manier onderwijs aanbiedt.

Leren zelf iets te doen
Basisschool Zie Zo is een school die montessorionderwijs aanbiedt. Dit is een leermethode die dicht bij de opvoeding ligt. Bij deze leermethode ligt de nadruk op de bevordering van de persoonlijke ontplooiing van leerlingen. Kinderen hebben drang tot zelfontwikkeling. Met het montessorionderwijs leren ze om zelf iets te doen.

Duurzaam leren
Met Noviton Prefab zijn we altijd blij om een opdracht met onze HSB-wand elementen neer te zetten. Wij vinden we het belangrijk om bij te dragen aan de duurzaamheid van gebouwen en om de CO2 uitstoot te verminderen.

Daarnaast vinden we het ook belangrijk voor wie we deze opdracht uitvoeren. Mooi om te zien dat OMBS ZieZo voor Noviton kiest. De fundering van de school blijft staan. Zo kunnen onze geprefabriceerde oplossingen snel geplaatst worden en realiseren we een kortere bouwtijd. Dus naast meer dan 300 kinderen onderwijs geven en ze helpen bij hun ontwikkeling draagt basisschool ZieZo bij aan een duurzamere toekomst.

De toekomst
De oplossingen van Noviton Prefab zijn toekomstgericht. Door te bouwen met hout verminderen we de CO2 uitstoot die vrijkomt wanneer er iets gebouwd wordt. Onze oplossingen worden door onszelf in de fabriek gefabriceerd en geplaatst tot bij de montage. Met onze geprefabriceerde oplossingen weten we altijd een snelle bouwtijd te realiseren.

Onze HSB-wand elementen bieden de beste isolatie. Zo zorgen we ervoor dat de kinderen van OMBS ZieZo kinderen er lekker warm bijzitten wanneer ze leskrijgen in het nieuwe schoolgebouw!

Dat is niet alles
Naast HSB-wanden doen we met Noviton Prefab ook daken, totaalconcepten en engineering en advies. Denk je dat we met Noviton Prefab ook iets voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!