Engineering en advies

Toegevoegde waarde voor al uw vraagstukken

Engineering en advies

De vertaling van elk probleem naar een oplossing

Engineering en advies

Vanaf het eerste idee tot en met de realisatie

Ontwerp zonder titel (3)
In de veranderende markt zien we de vraag naar kennis over materiaal toepassingen en detailleringen voor prefab elementen toenemen. Ons team engineering denkt mee in uw proces en komt met oplossingen door bijvoorbeeld het maken proefopstellingen/mock-up.

Voor een beheersbaar plan nemen we de volgende stappen:
- Kennismaking, inventarisatie en advies
- Concept/schets voorstel
- Definitief ontwerp waarin we de engineeringsopdracht in 3D uitwerken

Op deze manier heeft u per fase continu inzicht in uw opdracht. Door de standaard detaillering in onze producten zijn we daarnaast in staat om snel te handelen op basis van uw vraagstuk. Onze toepassingen zijn efficiënt én duurzaam!

Optimaal productieproces door BIM

Bouwen vanuit een 3D model is verankerd in onze productieprocessen. Dankzij BIM sluit ons eigen productieproces naadloos aan op het bouwproces. We kunnen naast maatwerk meer standaardiseren en zien dat opdrachtgevers ons steeds vroeger in het proces betrekken en laten meedenken. Samen weten we veel meer dan alleen en komen we tot creatievere en slimmere oplossingen. Fouten worden al voor de productie geconstateerd. Met BIM optimaliseren en verbeteren we onszelf continu. Dit betekent dat we een nog sterkere partner zijn in vernieuwende en duurzame bouwconcepten.
Ontwerp zonder titel (4)